Skip to content

Säker Skog

Säker skog – Utbildningar för skogsarbetare

Skogshuggaren i Bollebygd AB utbildar alla som är intresserade av att bli säkrare och bättre på att köra motorsåg och röjsåg. Säker skog helt enkelt.

Med mer än 50 års erfarenhet inom skogsbranschen tillhör vi de mest erfarna inom säkerhetsarbete med motormanuella arbetsmetoder.

Vi har inte bara varit delaktiga i denna processen utan har varit med och drivit på utvecklingen inom flera områden såsom motorsågar, huggarutrustning, arbetsmetoder, utbildningsmetoder, avverkningsmetoder och säkerhets-arbetet i skogsbruket synnerhet.

saker
pexels-johannes-plenio-1423600

Vi har också varit både rådgivande och drivande under processen att ta fram projekt Säker Skogs utbildningssystem, KÖRKORT PÅ MOTORSÅG  till de flesta av de nivåer som finns representerade i systemet.

Vi utbildar alla som är intresserade av att bli säkrare och bättre på att köra motorsåg och röjsåg. Vi har utbildat tusentals skogsarbetare, både i Sverige och i många andra länder och vi lovar att vi kan hjälpa er på bästa sätt.

Vi är faktiskt bäst på det vi gör!

Vi anpassar våra kurser efter era behov och kan förstås utbilda och certifiera er för Säker Skogs Motorsågskörkort om ni önskar.

“THROW-SAW” eller Kast-sågen

Svante Hansson

Ansvarig för utveckling och arbetsmetoder

Våra produkter Onlinebutiken för proffs i skogen! Besök vår webshop där vi presenterar massor av artiklar; verktyg, kläder för skydd och värme och övriga tillbehör.